Området Savalen

Savalen ligger i Tynset kommune, og byr på et stort utvalg av aktiviteter og fasiliteter. Savalkletten Fjellgrend ligger strategisk til for deg som ønsker nærhet til naturen og et friområde som passer alle aldre – sommer som vinter.

landskapsbilde av savalsjøen om sommeren

Kun et steinkast unna din nye hyttedrøm i Savalkletten Fjellgrend, finner du Savalen Fjellhotell og Spa med basseng og restaurant. I tillegg har Julenissen en av sine residenser på Savalen. Nissehuset er åpent hele året, og tilbyr ulike aktiviteter for store og små. Naturen i området er tilrettelagt med ulike turløyper for sommer og vinteraktiviteter. Det preparerte løypenettet strekker seg langs Savalsjøen og opp i fjellet i ulike sløyfer. Liker du bedre «nedoverski», er alpinanlegget med 7 ulike nedfarter, åpent hele vintersesongen.

skiløype på savalen
nissehuset på savalen

I sommerhalvåret er mulighetene for turer og sportsaktiviteter, store. Godt merkede turløyper for fotturer og turer på hesteryggen, samt flott sykkelterreng. Prøv fiskelykken eller padleferdighetene på Savalsjøen, og på de varmeste sommerdagene er strendene langs sjøen helt nydelige.

en person som fisker på savalen
hesteridning på savalen

Ønsker du å vite mer om Savalen og området rundt Savalkletten Fjellgrend? Besøk hjemmesiden til Savalen.