Om oss

BF Bygg er en av Nord Østerdals ledende byggentreprenører, og leverer hus og hytter fra BoligPartner. Vi tar også byggmesteroppdrag som påbygg og restaurering av eksisterende bygg. Administrasjon og lager er lokalisert på Alvdal, men dekningsområdet strekker seg fra Røros i nord til Stor Elvdal i sør.

nærbilde av en grå hytte med mur i endeveggen
Foto: Bjørg/Diakrit

BF Bygg Alvdal AS ble startet i januar 2000. Etter 22 års erfaring med BoliPartner er vi sikre på at vi selger et svært godt produkt. Ved å velge oss som leverandør får du en arkitekttegnet hytte med mulighet for individuelle tilpasninger. Våre tømrere kjenner produktene våre godt og har bred fagkunnskap, som er med på å sikre deg et godt sluttprodukt.

Vi har en stabil og faglig dyktig arbeidsstokk med lokal tilhørighet. I tillegg har vi mange gode samarbeidspartnere innenfor ulike fagområder, som vi har samarbeidet med i mange år. Sammen bidrar vi til å realisere hyttedrømmer i hele distriktet.

I flere år har vi ligget i norgestoppen på kundetilfredshet. Det er vi veldig stolte av! Det gjør oss enda mer motivert til å stå på for deg som kunde i tiden fremover, slik at du også kan se tilbake på byggeprosessen med en god følelse. Prognosesenteret utfører den uavhengige kåringen med tredjepartsintervjuer av de som har bygget nytt hus eller hytte i inneværende år.

Ønsker du å realisere hyttedrømmen, eller har andre spørsmål?